En dag med mig

En dag med mig

7. februar 2019 2 Af Laura Sargent

 

Jeg rider 5-6 dage om ugen og jeg elsker det. Jeg har prøvet at beskrive en normal hverdag.

Jeg bliver næsten altid vækket af min hund Vega, når hun har været ude og tisse om morgenen. Så tager jeg tøj på og spiser morgen mad. Vi skal helst køre i skole 7:30.

Jeg vil helst i skole i ridetøj og gummistøvler, men det må jeg ikke for min mor 🙁

 

Efter jeg har været i skole tager jeg kl 14:00 bussen til min mormors arbejde. så kan jeg lave mine lektier, og når hun har fri kl 15:00 kører hun mig ud i stalden. Om sommeren kører jeg på løbehjul fra bussen og ud i stalden. Nogen gange bliver jeg kørt af min mor hvis hun har tidligt fri fra arbejde.

 

Jeg har en aftale med min mor og far om at jeg kun må ride når der er andre i stalden, hvis der ikke er nogen, hygger jeg bare med ponyerne til min mor eller en af de andre ryttere kommer i stalden.

 

Min mor kommer ud i stalden hver dag når hun har fri fra arbejde, og hun har Vega med. Vegas bedste ven er katten Pippi, som er en han kat 🙂 de er vokset op sammen.

 

Jeg får dressur undervisning der hvor ponyerne er opstaldet, en gang om ugen. Når jeg skal have spring undervisning, kører vi til Thomas Dresler i Fredensborg. Ham har jeg trænet hos lige siden jeg startede med at ride C-stævner for lidt over et år siden.

 

Hvis jeg ikke får undervisning træner jeg alt muligt, bom træning, dressur, spring, nogen gange rider jeg også tur. Andre gange hygger jeg med at ride uden udstyr.

Så er det måske ikke så underligt at jeg er faldet af over 100 gange 🙂

Nogen gange har jeg aftalt med min træner at jeg skal øve et eller andet til næste undervisning.

Normalt er jeg i stalden i 3 timer, -hvis jeg skynder mig 🙂 Jeg kunne bo der ude 🙂

I weekenden hvis vi ikke er til stævne, hjælper min mor og far med at ordne stalden og jeg rider ponyer.

 

Hvis i vil se mere til mig og ponyerne kan i følge med på min instagram profil: @laura._og_.ponyerne hvor jeg opdaterer dagligt.

Tusind tak for at i gad at læse med, jeg håber meget at i vil følge med.
Så ses vi i mit næste oplæg 😉

KH. Laura

 

 

Tjek det ud